tiistai 25. lokakuuta 2011

Tämän blogin tarkoitus

Tämä viskiblogi on perustettu yksityisten maistelumuistiinpanojen arkistoimiseen. Olen pitänyt lyhyen viskiharrastukseni alusta paperimuotoista vihkoa, johon olen raapustanut tuntemuksia viskeistä. Vihkoa ei ole kuitenkaan aina mukana ja nuotteja on kertynyt myös muualle. Tuli siis tarve koota niitä johonkin sähköisesti.

Yksi vaihtoehto oli excel, mutta miksei näitä jakamaan jonkun muunkin kanssa. Mieluusti olisin toiminut viskikaappi.net-sivuston alaisuudessa, mutta sivuston rakenne tai nykyinen käyttötapa ei tue blogeilua (kaikki maistelunuotit ovat öbaut kahdessa satoja sivuja pitkässä ketjussa), joten oli parasta perustaa oma. Diggailen silti isosti viskikaappia, joka on toiminut oman viskiurani alun hyvänä tietopankkina.

Niin, blogin nimestä: äkkiseltään single malteihin tutustuneena tuo oli hauskimpia termejä ja ajatuksia, joihin törmäsin. Oma eläväpulloni rakentuu Caol Ila 12yo:n juurelle. Kunhan se hieman täyttyy, on senkin elämää sitten mukava seurata. Termi kuvaa kuitenkin mielestäni myös viskiä juomana: sama viski maistuu yhtenä päivänä taivaalliselta ja toisena ei putoa millään. Viski siis elää ja päättää itse, miltä se milloinkin maistuu.
 
Juttuja saa kommentoida, jos kohta en odota sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti