maanantai 23. tammikuuta 2012

Auchentoshan Valinch 2011, 57,7 %

Keskiviikon viiden viskin suoran toiseksi viimeisin osallistuja oli Auchentoshan Valinch 2011, Limited Release, 57,7 %. Auchentoshan ja Lowland ylipäänsä ei ole toistaiseksi allekirjoittanutta vakuuttanut. Muuttaako tämä äänen kellossa?

Tuoksussa mätää/lahoa puuta, vahaa. Epämiellyttävä, vaikka tuoksu onkin hyvin piilossa.

Maku: Suuhun kaatuessaan jättää odottamaan, mitä tapahtuu. Sitten alkoholi valtavan pistävänä! Sen jälkeen ei mitään. Vesi parantaa hieman, mutta tämä jää kyllä käsittämättömän tympeäksi. Veden myötä jotain sillimäisiä ja suklaisia fiiliksiä. 61.

Ville: T: Pitää tapahtua paljon maussa, että innostun. Spontaanikommentti maiston jälkeen: vittu mitä paskaa. Vähän jotain appelsiinikuorimaista, joka on sitten tallottu kuralammikkoon. Veden myötä alkoholi taittuu pois, tilalle tulee hieman appelsiininkuorta, mutta myös kuralammikkoa. Varsin epämiellyttävä tapaus. Villen pisteet: 74.

Simo: Suohtava. Vähän kuin avaisit hasselpähkinän ja se olisi pilaantunut. Ihan hyvä, että tämä on limited release. Alkumaussa vähän appelsiinimarmeladia, mutta sekin pilaantunutta. Veden kanssa pähkinänkuorta. "pilaantunut pähkinäsnack". Maussa myös peruspähkinää. Maistui epäonnistuneelle. Simon pisteet: 47.
 
Summarum: Ei vakuuttanut, ei.  Vältä, jos voit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti