keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Cardhu 12yo, 40 %

Maistossa perusrangen Cardhu 12yo, 40 %.

Tuoksu: Hieman liuotin ja maakellaria, ei kuitenkaan mitään epäpuhdasta. Keltainen makea öljyisyys. Kukkaa ja hunajaa, mutta myös raikkautta ja mineraalisuutta.

Maku: Keltaista mausteisuutta, pippuria, mukavaa lämmittävyyttä. Vanilja ja kanervahunajaa. Kepeä kevätviski öljyisellä rakenteella. Itämaisen mausteinen jälkimaku jää miellyttävänä leijumaan. Rakenne on hyvin suuta täyttävä, hieman bensainen. Tummien sävyjen keltainen viski: sherryviskin elementit ilman häivääkään sherryä. Helposti juotava ja tasapainoinen. Tässä voisi olla hyvä referenssidrami. Yllättävänkin voimakas jälkimaku: puuta, hieman sopivalla tavalla kuivattava. Jättää kihelmöivän mausteisen tunnun suuhun. 87.

Sivuhuomio: Blogin kommenttiosio on avattu myös nimettömille kommenteille eli enää ei tarvitse olla esim. googletiliä kommentoidakseen. Aikaisempaan käytäntöön ei ollut mitään muuta syytä kuin se, etten ole erityisen propellipää näiden asioiden kanssa. Mutta nyt siis kaikki puskista huutelemaan!1 kommentti:

  1. Joo hyvää oli Karhu. Jotain samaa olin aistivinani kuin Clyne 14:ssä, kuitenkin ilman laventelimaisia/kukkamaisia fiiliksiä. Liuotinmaisuuta ei nenä tai suukaan aistinut, ehkä enemmänkin hentoa makeutta. 85.

    PS. Iso käsi avoimelle viestintäpolitiikalle! Nimimerkin suojista on niin paljon mukavampi huudella. :)

    Nimim. Mikko Samuli Salmi

    VastaaPoista