sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Mortlach 23yo, Milroy's, 50,3 %

Berliinin Madonna Barissa maistossa eksoottisempi Mortlach. Pullo (kuten muutkin paikan pullot) näytti siltä kuin se olisi ollut hyllyssä liian kauan. Kierto viskeillä tuolla ei selvästikään ollut kovin kaksinen. Huonosta laseista yleisesti "berliininmaku" suussa tämä viskielämys ei ollut kaksinen, mutta kirjataan nyt tänne kuitenkin. Tuo baari tuli esille kun Berliinin viskibaareja googletti, mutta en silti sitä viskin nauttimiseen suosittelisi. Sen sijaan kaljahanoineen ja livemusineen mukava paikka muuten.

Mortlach 23yo, Milroy's, 50,3 % (8,50 € / 2 cl)

Tuoksu: Makea banaaninen hedelmä, sokerista persikkaa, hyvin makea. Ei niinkään punaisen sherryinen vaan oranssi. Meneekö makeus hiemän yli?

Maku: Hienoinen odottavuus ensin, sitten iso suuntäyttävyus tuoksun mukaisella oranssisella maukkaudella: tuo veden kielelle. Taittuu myös hieman tuoksua enemmän punaiseen päin. Alkoholia on jonkun verran, koska haastaa mutta ei jyrää. Tasapainoinen ja hennon maisteinen alkoholisuus, joka varsinkin pienellä vedellä on hyvin miellyttävä. Suuhun jää kiva kihelmöinti. Ei kuitenkaan isompia fiiliksiä tai kerrottavaa lapsenlapsille. 85.

Rispaantunut oli puteli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti