maanantai 21. toukokuuta 2012

Black Grouse, 40 %

Eläväpullo ollut lomilla, nyt taas sorvin ääressä. Asiaan palataan maistamalla Blendi, johon on joidenkin tietojen mukaan käytetty 40 % Islayn viskiä. Tiedä hänestä, mutta pihiys iski Teerenpelissä enkä viitsinyt Laphroaig triple woodin (6 € / 2 cl) lisäksi ottaa toista oikeaa viskiä. Ennakkoluulottomasti maistamaan siis. 

Black Grouse, 40 % (hinta alle 3 € / 2 cl Teerenpelissä. Alkossa 20,90 € / 0,5l muovipullo)

Tuoksu: Heti alkuun erittäin epäpuhdas tuulahdus, ponumaista simaa, halvan kuoharin vivahteita. Sitten sitruksisempaa keveyttä joka kuitenkin jää ohueksi ja latteaksi. Sulkeutunut ja todella heikko tuoksu.

Maku: Suutuntuma antaa alkuun odottaa mutta sitten täyttää hiljalleen suun itse asiassa aika hyvärakenteisesti. Kevyttä on eikä mitään erityistä pienen kihemöinnin lisäksi irtoa, mutta puhdasrakenteisessa viskissä ei sinänsä ole vikaa. Holi ei potki, sen sijaan hento turve jää suuhun ollen tämän viskin paras osa. Yleisfiilis on ruohoinen ja lattea. Maku on kuitenkin iso upgrade tuoksusta. Kesäistä hieman mautonta marjaisuuttakin löytyy. Ei kitkerä mut lattea. Sanomattakin on selvää, että 3wood vei riekkoa kuin pässiä narussa. Tosin senkin hinnalla (6 € / 2 cl) Sijoitan jatkossa rahani mielummin vaikka johonkin erikoisolueen. 79.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti