lauantai 9. maaliskuuta 2013

Mackmyra Skog, 52,4 %

Minulle jäi vuoden 2012 Uisgesta varsin positiivinen mielikuva ruotsalaisesta Mackmyrasta, toki pitkälti tack vare yhden poikkeuksellisen single caskin. Tämän vuoksi oli yllättävää, kuinka penseästi ruotsalaiset suhtautuivat omaan tislaamoonsa Cinderellalla. Lieneekö niin, että perusrange ei olisi ollut niin laadukasta vai onko niin, että omaa kohtaan ollaan kriittisempiä (ns. Teerenpeli-ilmiö)? Mackmyraa olisi ollut kymmenisen erilaista sorttia Cinderellalla tarjolla, mutta maisteluhinnat olivat niiden kohdalla poikkeuksellisen kovia. Jäivät siis väliin, kun muutakin oli tarjolla. Sen sijaan Uisgessa lasiin kaatui Metsä, jolla on ruotsalaisen esittelijän mukaan ikää 7-7,5 vuotta.

Mackmyra skog, 52,4%

Tuoksu: Hämyisän liuotinhenkisen savuinen, ei kuitenkaan mitään epämiellyttävää. Hyvällä tavalla pontikkaista. Hyvin intensiivinen.

Maku: Kuivattava, kohtuullisen tyly profiili, tammea. Varsin puhdas profiili, mutta pohjatisle on kuitenkin miellyttävä. silti kovuus ja yksioikoisuus rupeavat loppupuolella rasittamaan. 81.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti