torstai 6. helmikuuta 2014

Uisge 2014 - tarjonta

Ensimmäinen päivä Uisge 2014:aa takana ja tarjontaa oli monenlaista. Mikäli joku perjantaina paikalle menevä haluaa etukäteen suunnitella reittinsä, alla on tämän vuoden tarjonta. Viskeissä ei mitään erityisen spessua mielestäni ollut tarjolla, mutta rommien osalta kannattaa ilman muuta käydä Bristolin tiski läpi: jokusia varsin messeviä rommeja, jotka sopivat viskimiehenkin suuhun.

Positiivisena puolena on sanottava tapahtuman yleinen hintataso: moni viski lähti messuystävällisesti 1 € / cl -hintaan, kun viime vuonna tähän hintaan oli vaikea löytää juuri mitään naukkailtavaa ja osasta perustuotteitakin joutui pulittamaan enemmän kuin jossain rafloissa. Juurikin näin.  
2 kommenttia:

  1. Hintataso oli tosiaan hyvä, kalliita erikoisviskejä pääsi maistamaan parin euron hinnalla. Itselleni jäi parhaiten mieleen mainio Dalmore King Alexander III, jota en omalla budjetillani lähtisi alkosta ostamaan.

    VastaaPoista
  2. Jep, tosin toisen päivän vähän tarkemmalla tutkimisella hintataso myös vaihteli aika rajusti: olisin avannut päivää Benriachin curiositaksella, mutta tuosta erittäin perusrangen tuotteesta joutui maksamaan 2 € / cl, kun eurokin olisi ollut kohtuuden rajoissa. Laphroaigin 1989 taas irtosi neljällä eurolla, mikä on lähes puhtaasti Alkon hinta. Laphroaig 18yo:sta sitä vastoin kolme euroa oli ryöstö, vaikka hyvä viski onkin.

    VastaaPoista