perjantai 13. syyskuuta 2013

Siepon mysteeri, osa 1

Kävipä niin, että Viskisieppo käveli vastaan ja lykkäsi käteen pari mysteerisamplea. Pitipä näitä sitten maistaman, ja tässä tuntemuksia ensimmäisen viskin osalta. Etukäteen on todettava, että sokkomaistelu on aina mielenkiintoista, kun ennakko-oletuksia ei voi tehdä kuin korkeintaan värin perusteella. Toki fiilisten kirjaaminen julkisesti altistaa itsensä myös ruoskinnalle, mikäli nuotit eivät mitenkään vastaakaan sitä, mitä "pitäisi". Tässä kuitenkin ajatuksia ensimmäisestä viskistä. Sieppo kommentoinee sitten tarkemmin.

Siepon mysteeriviski osa 1, "vaalea"

Tuoksu: Mätää mandariinia, trooppisia hedelmiä. Ei erityisen viskimäinen. Sappinestettä (siis kun on oksentanut jo kaiken muun ulos). Aika hirveä jopa. Ei kutsu maistamaan. Lasista nuuhkaissut vierustoveri löysi myös raakaa kananmunan valkuaista, mutta itse en tiedä tarpeeksi tarkkaan muista tuoksua sitä tästä viskistä löytääkseni.

Maku: Sama esanssinen makeus jatkuu maussa. Varsin vetistä, mutta sitten pientä alkoholisuutta nousee. Hyvin vaatimaton maku mihinkään suuntaan, mutta maun puolesta on silti sanottava se hyvä, ettei siinä samaan malliin ole epämiellyttävyyksiä kuin tuoksussa. Jos tämä kuitenkin on skottimallasviskiä, niin syön hattuni. Paskojen viskien kerhon uusin jäsen on joka tapauksessa tässä. 58.
 
Veikkaus: Joku ranskalainen single malt, 5yo, 40 %

Kommentti: Sori Sieppo, mikäli loukkasin. Seuraava sample (siitä ensi kerralla lisää) oli parempi.


1 kommentti:

  1. Kyseessä WhipperSnapper Oregon Spirit Whiskey 42%.

    http://www.ransomspirits.com/Whipper_Snapper.php

    Ja ei, en loukkaantunut. Pahemminkin olisi voinut kuvailla, ja silti mennyt oikein. Pahoittelut taitavat olla enemmänkin tarpeen mun suunnalta ;)

    VastaaPoista