torstai 17. lokakuuta 2013

Viskiä tarjolla viikonloppuna Olutexpossa

Tulevana viikonloppuna 18-20.10.2013 järjestetään Helsingin Katajanokalla Suomen Olutexpo, ja korviini on kantautunut, että tarjolla olisi myös varsin kattava tarjonta viskejä. Suomen alkoholilainsäädäntö estää väkevien osalta edes tiedottamisen, joten Olutexpon sivuilta et tarkempaa tietoa näistä löydä. Tarjolla on kuitenkin useita kymmeniä eri viskejä toiseltakymmeneltä maahantuojalta - ja ilmeisen messuystävälliseen hintaan. Mainittavia ovat muun muassa uudet Alkoon tulleet Laphroaigit ja porilaisen Old Buckin ensimmäinen turvesavustetusta maltaasta tehty viski. Glengoynea on myös koko rivistö, ja näistä suosittelisin maistamaan ainakin 18yo:n ja 21yo:n. Lontoossa ne olivat varsin herkullisia. 

Tarjolla on kaikkina kolmena päivänä myös tastingeja ainakin seuraavilta nimiltä: Teerenpeli, Glenlivet, Highland Park, Ardbeg, Edradour, Glenfiddich, Laphroaig, Jameson ja Buffalo Trace. Toki tarjolla on messujen nimen mukaisesti myös tislaamattomia ohratuotteita. Kuulostaa herkulliselta, ja on hienoa, että suomalaista viski- ja juomamessutarjontaa alkaa löytyä hieman ympäri vuoden. Ovathan nämä niitä parhaita tapahtumia nauttia harrastuksestaan.

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu! Tonne aateltiin mennä lauantaina paikan päälle. Kerrankin sain mammankin puhuttua mukaan, kun kerroin että siideri edustajiakin on paikalla :)

    VastaaPoista
  2. Oliko hyvät messut? Mitään löytöjä?

    M

    VastaaPoista