maanantai 21. lokakuuta 2013

Talisker 1977 35yo, 54,6 %

Lontoon Whisky Show'n toinen Dream Dram maistossa.

Talisker 1977 35yo, 54,6 %

Tuoksu: Syvä kondensoitunut hedelmäisyys, jota suolainen merellisyys tukee. Toffeeta, joulukakkua. Aivan mieletön ja voimakas tuoksu! Eikä tietoakaan niistä epäpuhtauksista, joita välillä Taliskerissa havaitsen.

Maku: Upeaa pehmeää hedelmäisyyttä, ruohomättäällä pyöriskelyn tunnelmaa suussa. Alkoholi on niin pehmeää, että jos se aina olisi tällaista, niin alkoholisoituminen olisi must. Aijai. Suolainen pohjavire. Voimakas merellisyys joka on pääosassa. Sitä tukee erittäin tiivis oranssinen hedelmäisyys ja mieletön hyöky alkoholia ja voimaa. Kuin olisi valtameren rannalla jalat hiekassa vilttiin kietoutuneena hymyillen aaltoja tuijottelemassa. Tekisi mieli kiljua! 95.


3 kommenttia:

 1. Tää oli mun kakkossuosikki messuilla Broran jälkeen. Huikean monipuolinen viski, jossa merellisyyttä, suolaa, toffeeta, hedelmää, turvetta... Ja piitkä jälkimaku. Vanhemmat, tynnyrivahvuiset Taliskerit maistuu omassa suussa varsin messeviltä, tämä ei ollut poikkeus. 93.

  Mikko

  VastaaPoista
 2. Saa kyllä kateelliseksi tuo kuvauksesi! :) Itselläni vielä paras herkku Taliskerilta on ollu 25 yo versio ja erinomaista oli sekin..

  VastaaPoista
 3. Olen itsekin maistanut Talisker 25:n pariin kertaan ja se jää kyllä lähtökuoppiin kun tämän kanssa kisaa. Niin valtavan paljon upeampi viski tämä kolmefemma oli.

  VastaaPoista