Ennen tisleen maistelua oli kiva kuulla Kyrön viimeaikaisista kuulumisista. Buugi näyttää olevan erinomainen, 5000 tynnyrin lato on valmistumassa Isoon-Kyröön, ja tislauskapasiteettia nostetaan koko ajan siten, että tavoitteena on vuonna 2022 tislata miljoona litraa vuodessa. 130 000 tynnyriä on nyt kypsymässä. Aikamoista!
Sitten itse asiaan:
Vasen tynskä:
Tuoksu: makea hunaja, vanilja,
Maku:
savu tosi kivasti pippurisena nugaisena lisänä. Poltettua sokeria,
hieman puuromaista rukiisuutta. Sitten ehkä hieman nuoruus alkaa paistaa
läpi. Oli itse asiassa parempi ilman vesilisää. Kuitenkin
huippulupaava. Tuo savu on vallan mainio.
Oikea tynskä:
Tuoksu: asteen raikkaampi. Tummempi.
Maku: puu on vahvemmin läsnä, on jalompaa kamaa. Mutta vasemmassa oli kyllä se sokuri nätti. Pehmeämpi.
Eroja on, ja kivasti kehittyy. Vuoden päästä sitten taas lisää.
Eroja on, ja kivasti kehittyy. Vuoden päästä sitten taas lisää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti