maanantai 18. elokuuta 2014

Pieni päivitys Berliinin viskitarjontaan

Ihmisen on hyvä aina välillä piipahtaa Berliinissä. Tällä kertaa en tehnyt kattavaa viskiskauttausta, koska pelkillä käsimatkatavaroilla matkaavaa olisi ruvennut harmittamaan. Kuitenkin pari uutta kohdetta tuli käytyä katsastamassa.

1. Berlvin, Knaackstraße 70.

Tämä viski- ja viinikauppa tuli vastaan Brenzlauer Bergissä sattumalta. Valikoimaa oli varsin hyvin, mutta hinnat olivatkin sitten paikoitellen jopa aika pöyristyttäviä (mm. Highland Park 18yo 100e). Tarjolla oli myös perusrangen viskejä maistolle n. 4e/2cl. Nätti puoti siis sinänsä, mutta en erityisesti ostamistarkoituksessa menisi.

2. Offside, Jülicher Str. 4.

Weddingissä sijaitseva baari pitää sisällään varsin hyvän kattauksen mallasviskejä. Mitään megaharvinaisuuksia ei listalta löydy, mutta vastaavasti hinnat ovat mielestäni varsin ok. Saksassahan vakavamman luokan baarimaistelu on haastavaa tunkkaisen ilman (baareissa saa polttaa) vuoksi, mutta yleisfiilistä ja dartsia tuolta löytyy sen verran, että pieni haikkaus kohteeseen kannattaa. 

Lisäksi piipahdin Cadenhead'sin liikkeessä. Tätä voi edelleen suositella: viskejä on eri hintaluokkiin ja ruumalaukkuun olisi varmasti lähtenyt ainakin yksi 18yo Mortlach (n. 60e). Lisäksi tarjolla on mahdollisuus pullottaa campbeltownin tai islayn mallasta suoraan tynnyristä. 

Aikaisemmat berliinipäivitykset:yksi ja kaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti