tag:blogger.com,1999:blog-2000392464773583317.post9174205801147785411..comments2024-02-25T17:03:41.516+02:00Comments on Eläväpullo: Mistä kaikki alkoiEläväpullohttp://www.blogger.com/profile/16188898959043968702noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2000392464773583317.post-78389272128522917762013-03-02T00:59:32.441+02:002013-03-02T00:59:32.441+02:00Itsekään en erityisemmin välittänyt tuosta Glenfid...Itsekään en erityisemmin välittänyt tuosta Glenfiddichin perustuotteesta maistaessani sitä ensimmäisen kerran 2010. Jouluna sain pullon samaa viskiä lahjaksi ja nyt se on toiminut huomattavasti paremmin. Hedelmäisyys ja etenkin päärynä ovat paljon korostetummin esillä. En sitten tiedä ovatko omat aistit kehittyneet vai onko nykypäivän Glenfiddich 12yo vain niin erilainen kolmen vuoden takaiseen kaimaansa verrattuna. Ehkä kyse on osittain molemmista. No pointtina kuitenkin, että kannattaa joskus palata aiemmin maistamiensa viskien pariin mahdollisimman avoimin mielin. Toisinaan voi tulla aika erilaisia nootteja alkuperäisiin verrattuna. :) -EsaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05268717756192216493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2000392464773583317.post-48339564491580822952013-01-04T23:22:29.469+02:002013-01-04T23:22:29.469+02:00Parhaillaan Lagavulin 16 lasissa ja maistuu erittä...Parhaillaan Lagavulin 16 lasissa ja maistuu erittäin hyvin. Taidan olla tuossa mainitsemassasi vaiheessa, että savu ja turve on vielä ne suosikkimaut.Erkkahttps://www.blogger.com/profile/01206895804040526639noreply@blogger.com